O nama – Bicom Systems Hackathon 2021

20. - 23. Novembar 2020 @ Online

Get Connected - The Smart Way

O nama

O nama

Bicom Systems je IT kompanija, koja se preko 16 godina bavi kreiranjem i razvojem telekomunikacijskih softwera za kompanije na svim kontinentima. Tim od preko 150 uposlenih nalazi se u uredima u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Tuzla, Zenica, Banja Luka), Engleskoj (London), Kanadi (New Brunswick), Italiji (Firenca), Južnoj Africi, SAD-u.. Sedam “in-house” proizvoda koriste se širom svijeta, na čijim razvojima svakodnevno rade mladi genijalci.

Takav rast ne bi mogao biti moguć bez aktivnog i ranog uključivanja studenata kroz program prakse i stipendiranja. Studenti se tokom studija mogu usavršiti kroz praktičan rad u skoro svim sferama razvoja softvera. Najbolje kandidate za takve pozicije pronalazimo u takmičenjima poput Bicom Systems Hackathona. Naš program plaćene prakse pretežno čine studenti elektrotehnike, ali priliku imaju i studenti iz drugih oblasti.

Hackathon je prilika da se ambiciozni i motivisani studenti takmiče za vrijedne nagrade i priliku da započnu svoju karijeru na svjetskom nivou.  

Pratite nas na društvenim mrežama: